Beschrijving
Sinds 1845 voorziet Swiss Lindt veeleisende kenners van kwaliteitschocolade. Lindt staat bekend om het gouden chocoladekonijn dat met Pasen verschijnt, de heerlijke chocoladeballen en natuurlijk niet in de laatste plaats om de Excellence-serie met zijn ruime keuze aan verschillende smaken.
In deze variant krijg je een spannende combinatie van een diepe donkere chocolade, waaraan karamel en zeezout is toegevoegd. Lindt heeft hier echt voor de details gezorgd, want de rijke en krachtige chocoladesmaak wordt aanzienlijk opgefrist door de toevoeging van de pittige zoute karamel, wat een harmonieus samenspel geeft tussen diepe en zoete smaken.
Hier is een chocolade die langzaam met een klein stukje moet worden genoten, zodat de smaak echt wordt opgenomen. Geniet ervan met een goede kop koffie of een glas rode wijn.
Lindt is een echte meester als het gaat om het combineren van smaken, en heeft ook hier weer laten zien dat chocolade in vele smaken lekker is. Want een chocolade smaakt op zich altijd al goed, maar in combinatie met nieuwe en spannende ingrediënten zoals hier wordt er een extra dimensie aan toegevoegd die geheel nieuwe smaakervaringen geeft.
Wij leveren deze heerlijke kwaliteitschocolade in een reep van 100 gram.
Ingrediënten
Suiker, cacaomassa, stukjes karamel (suiker, LACTOSE, watervrij MELKvet, magere MELKpoeder, emulgator (koolzaadlecitine), aroma) 6%, karamelsuiker (suiker, cacaoboter) 6%, cacaoboter, watervrij MELKvet, emulgator (SOJAlecithine), Fleur de sel (zout) 0,3%, aroma's. Allergenen: Kan SESAMZAAD en NOTEN bevatten